PHOTOSHOP OR NOT?

Nu har jag uppdaterat dagens make up med lite eyeliner. Sen vill jag gärna visa er skillnaden på en obearbetad bild och en som är redigerad i photoshop.

Now I´ve updated my make up with some eyeliner. I also want to show you the diffrence between two photos. One is edited in photoshop, the other one is not.

Jag är väldigt kluven till redigerade bilder. Det är så jäkla tråkigt att titta på bilder som är helt perfekta och uppenbart redigerade, samtidigt så tycker jag ofta att färgerna blir mycket mer som dom är i verkligheten. Den nedre bilden är alltså redigerad.
Om det är väldigt subtila redigeringar tycker jag med andra ord att det är ok.
Vad tycker du?

My opinion is very divided when it comes to edited photos. I think it´s so boring to watch perfect photos that are obviously edited, at the same time the colours comes out much better and looks more real.
The lower photo is edited.
I think it´s ok with edited photos if it´s done very subtle.

What do you think?


Kommentarer

Postat av: Hanna

Jag brukar enbart ta bort enstaka finnar, inte för att jag direkt skäms utan mer för att jag vill att folk ska kolla på min mejk å inte nån stor finne, haha!.Men däremot tycker jag inte det är ok att..okej hur ska jag förklara det här..typ göra massa lager å liksom "sudda" ut huden så den ser helt plastig ut, hoppas du förstår vad jag menar, hud ska ju ändå se ut som hud!.

Postat av: Carina

När det handlar om att försöka få fram rätt färger, så tycker jag att det är helt okej, med redigerade bilder.Hur lyckades du få bort det rödgula skenet ur den översta bilden, det ser så mycket bättre ut på den nedre bilden. Vill också lära mig det :)

Postat av: Sofia

Go photohop! Kameran fångar ju sällan det lika fint som i verkligheten, kan man göra något åt det tycker jag man ska göra det :)

Postat av: multicolorlips

Hi!

I think that it's good to edit just the colors, to make them seem more real. I don't edit anything else (and when I do that, it's just on one of the photos I post, just for fun), I don't like to see perfect eyes or faces, but I think it's good to see real colors! :)

Postat av: Jade

Fargene blir jo ikke alltid riktig når man tar bilde, og da er det helt riktig, synes jeg, å justere fargene slik at de får riktig hvitbalanse.

Postat av: Vanesa

Jag tycker som du och även är det ok när man tillexempel gör en annorlunda look. Som igår gjorde jag en black Swan sminkning. Jag photoshoppade röda ögon på mig och en vit hy för att få helheten jag ville ha och massa kontrast. Och det tycker jag är OK .Men till vanliga vardagliga bilder tycker jag inte man ska leka mer än kanske lite kontrast :)

Postat av: Liis

I play with light - overcast day is best for photos. Artificial light is worst - people look too orange then. I do not bother with photoshopping.

Postat av: Linda

Jag tycker att det är aptråkigt med redigerade bilder, men ser poängen med det i och för sig... Själv skulle man behöva redigera en och en annan bild på sig själv nu förtiden, ta bort ett kilo hit och en pigmentfläck dit;)Kram

Postat av: Sandra

Skitsnygg Make!Tycker som de flesta andra att PS tar fram färgerna perfekt. Annars kan man ju bara fota i dagsljus så slipper man det där =)

Postat av: p

Tycker det är fullt acceptabelt med ljusredigering för make up bilder. Som du säger - man vill ju gärna se hur de ser ut i verkligheten. :)

Postat av: Andréa

Jag tycker att man gärna ska ljusredigera sminkbilder så att färgerna kommer fram bättre, men inte mycket mer än så!Vad bra den photoshoppade bilden blev, hur gjorde du för att få den så skarp?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.sefree counters